marirea penisuluiIntrebari Frecvente

I. Cum isi face efectul Vigorelle™ pentru femei?

R. Vigorelle™ se aplica pe zona genitala a femeii, in special sub clitoris. Aceasta va permite o mai buna absorbtie a ingredientelor active de catre suprafata tesutului sensibil. Fluxul de sange si dilatarea vaselor de sange va creste in zona clitorisului, amplificand sensibilitatea. Cu toate ca perioada de raspuns la stimuli variaza de la femeie la femeie, efectul placut de caldura se va instala mai repede si va fi amplificat daca se va masa si se va stimula zona clitorisului si impreuna cu alte stimulari specifice preludiului. Un alt efect al acestui produs minunat Vigorelle™ va fi lubrifierea naturala.

I. Ea se poate astepta de la Vigorelle™ sa aiba efect imediat?

R. Cu toate ca de obicei apar instantaneu unele senzatii amplificate, majoritatea femeilor vor observa ca aceste rezultate vor fi si mai multumitoare dupa mai mult de 3 utilizari.

I. Sotia mea avea un libido extraordinar si era mult mai sensibila la stimuli, dar acest lucru s-a schimbat odata cu trecerea timpului. Ce se intampla? Si poate Vigorelle™sa o ajute in aceasta privinta?

R. De obicei majoritatea femeilor, de-a lungul anilor, trec prin mai multe schimbari hormonale, fizice si chiar de atitudine, schimbari care pot afecta viata sexuala. Vigorelle™ ii poate reda initiala intensitate sexuala si ii poate oferi chiar mai mult decat a avut parte vreodata.

I. Exista efecte adverse?

R. Nu. Vigorelle™ este o crema 100% sigura, naturala, care actioneaza prin aplicarea directa pe piele. Nu este o pastila sau praf care trebuie ingerat. Produsul nostru este 100% natural si nu contine substante precum Metha Paraben sau Propylene Glycol.

I. Daca imi voi dori mai mult sex, ea va face fata dorintelor mele?

R. Cu siguranta! Este foarte excitant sa fii dorit de o partenera interesata si doritoare. Si atunci cand te simti foarte bine stii si tu cat de bine se va simti si partenera ta.

I. Vigorelle™ este costisitor?

R. Nu, nu este foarte scump. Cu toate acestea, noi folosim doar ingrediente active esentiale de cea mai buna calitate care costa mai mult ( si sunt mai eficiente!) decat alte substituente ieftine. Am facut mai facila procedura de [comanda online] pentru o cantitate mai mica- odata ce veti incerca Vigorelle™ si odata ce veti descoperi beneficiile acestui produs, veti putea comanda in cantitati mai mari la un pret mai mic.

I. Voi fi jenat atunci cand voi plasa comanda? Atunci cand voi primi acest produs, ar trebui sa ma simt ca si cum as primi un material pornografic?

R. Cu siguranta nu! Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Puteti comanda sigur online, sau, daca preferati, puteti comanda prin intermediul e-mail-ului sau prin telefon. Livram produsele intr-un ambalaj foarte discret care nu contine scris absolut nimic pe el care sa identifice continutul.

Back

Order Vigorelle™ TODAY! How Does Vigorelle™ Work?
   

ACASACE ESTE VIGORELLE™? |  INFORMATII CLINICE |  MARTURII
INTREBARI |  COMANDA |  CONTACT | 

Aceste informatii nu sunt un inlocuitor pentru sfaturi medicale date la nivel profesional.
Acest produs nu intentioneaza sa previna sau sa trateze o afectiune.
Copyright ©2005-2010 Promen.ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.
Protectia Consumatorului